Informace

V našem eshopu s čističi poppersNabízíme pouze kvalitní druhy, které mají již dlouhodobou tradici. V naší nabídce jsou poppers nejznámějších značek jako jsou Rush, Fist, Amsterdam poppers, Jungle juice a další. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat na email:  poppershop@email.cz

Novinka! Nyní můžete k jednotlivým druhům přidávat své poppers recenze

TOPlist

Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu poppershop.cz nakládá s vašimi osobními údaji v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Jsme registrováni na Úřadě pro ochranu osobních údajů pod číslem 00048522 / 001

 

Provozovatel internetového obchodu poppershop.cz se zavazuje respektovat soukromí všech svých zákazníků. Aby vám ale mohly být nabídnuty kvalitní služby, je třeba znát některá vaše osobní data. Tato data jsou však velmi pečlivě chráněna před zneužitím.

Požadované údaje - fyzická osoba
Každý zákazník musí při registraci uvést údaje nutné k bezproblémovému vyřízení objednávky. Je-li zákazník fyzická osoba, jsou vyžadovány následující údaje:
 

  • jméno a příjmení
  • úplnou poštovní adresu, tj. ulice, město, PSČ
  • alespoň jeden funkční kontakt - telefonický, případně e-mailový
     

Všechny tyto informace jsou nezbytné pro jednoznačnou identifikaci kupujícího. Údaje jsou používány k přijetí objednávky, realizaci a zaúčtování platby za nakoupené zboží, za účelem správné dodávky zboží a dále pro veškerou komunikaci se zákazníkem. Údaje jsou uloženy v databázi, pokud uživatel nepožádá o jejich výmaz.


Požadované údaje - právnická osoba
Vystupuje-li zákazník jako právnická osoba, měl by navíc uvést také údaje o firmě:
 

  • jméno firmy
  • úplnou poštovní adresu, tj. ulice, město, PSČ
  • alespoň jeden funkční kontakt - telefonický, faxový, případně e-mailový
  • kontaktní osobu
  • IČ a DIČ
     

Tyto údaje jsou důležité pro vyhotovení daňového dokladu obvykle vyžadovaný oběma stranami a to včetně všech patřičných náležitostí.

Veškeré údaje o Vašich dosavadních nákupech jsou ukládány v zabezpečené databázi a nejsou poskytovány třetím stranám. Tyto údaje jsou nutné pro zajištění dodávek zboží, vyřizování reklamací a přípravu marketingových akcí.

Internetový obchod poper.cz si váží Vaší důvěry a chrání Vaše soukromá data před zneužitím.

Souhlas s používáním osobních dat

Používáním internetového obchodu poppershop.cz souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o Vás a Vašich nákupech za výše uvedených podmínek.

Výmaz dat z databáze

Každý registrovaný zákazník bude neprodleně odstraněn z databáze na základě žádosti zaslané na adresu poppershop@email.cz
 

 

Zasílání informačních sdělení

Dodržujeme zákon č. 138/2002 Sb. a své nabídky zasíláme pouze zákazníkům, kteří nám k tomu udělili svůj souhlas při registraci. Svůj souhlas můžete kdykoliv zrušit v administraci osobních údajů a tím okamžitě zastavit zasílání výše uvedených informací.

Pod pojmem informace se rozumí zasílání aktuálních sdělení o mimořádných nabídkách, slevách a výprodejích zboží z naší nabídky.

Přihlášení

Oblíbené

Podporujeme